25/01/2019

AMNESTY INTERNATIONAL – ACADEMIE VOOR DE MENSENRECHTEN 2019

Geen onderdeel van een categorie

De mensenrechten dienen te worden gewaarborgd door alle staten, groepen van staten, natuurlijke personen en rechtspersonen. De mensenrechten staan echter voortdurend onder druk. Ze hebben dan ook beschermers nodig die vertrouwd zijn met de betekenis van de mensenrechten.

Amnesty International organiseert daarom van 5 februari tot 14 maart 2019 zijn tweede editie van de Academie voor de mensenrechten (“Académie des droits humains”) in Brussel, en dit twee avonden per week.

Nicolas Bonbled heeft de eer om uitgenodigd te zijn om een hoorcollege te doceren in verband met de geschiedenis en de filosofische grondslagen van de mensenrechten.

Meer informatie kan gevonden worden via deze link: Academie voor de mensenrechten 2019

AMNESTY INTERNATIONAL – ACADEMIE VOOR DE MENSENRECHTEN 2019