Portico is een onafhankelijk advocatenkantoor, opgericht in 2013, gespecialiseerd in administratief en publiekrecht. In de loop van een decennium heeft Portico zich in België gevestigd als een van de toonaangevende kantoren op deze gebieden, van een kleine nichespeler tot een erkende en gerespecteerde structuur. Met dertien advocaten, waaronder vier partners en een divers team dat ervaring en rigor combineert, onderscheidt Portico zich door haar diepgaande expertise en persoonlijke aanpak.

De partners, Thomas Eyskens, Nicolas Bonbled, Aurélien Vandeburie en Sebastiaan De Meue, brengen rijke ervaring mee die is opgedaan in de afdelingen publiekrecht van toonaangevende Belgische advocatenkantoren. Het kantoor staat ook bekend om haar academische betrokkenheid, met verschillende leden, waaronder Nicolas Bonbled en Aurélien Vandeburie, respectievelijk professoren aan de UCLouvain en ULB.

Portico onderscheidt zich door haar klantgerichte aanpak, waarbij een vlotte en responsieve communicatie wordt bevorderd. Deze strategie zorgt voor een snelle afhandeling en opvolging van klantverzoeken, een bijzonder gewaardeerd kenmerk in urgente of complexe situaties.

Taalvaardigheid is een hoeksteen van onze aanpak, waarbij diensten worden aangeboden in het Frans, Nederlands en Engels. Deze taalkundige bekwaamheid, gecombineerd met nauwe samenwerking tussen Franstalige en Nederlandstalige advocaten, verrijkt de expertise van het kantoor en zorgt voor een genuanceerd begrip van juridische kwesties in de twee belangrijkste talen van het land. Deze capaciteit is essentieel, vooral voor zaken die een diepgaande kennis vereisen van juridische teksten en regelgeving en jurisprudentie in de twee belangrijkste nationale talen.