09/01/2023

PORTICO BENOEMT SEBASTIAAN DE MEUE TOT VENNOOT

Geen onderdeel van een categorie

Met genoegen kondigt Portico de benoeming van Sebastiaan De Meue tot vennoot aan.

Sebastiaan is advocaat bij Portico sinds 2014. Hij is actief in het brede domein van  het publiekrecht, met een overwegende praktijk in het omgevingsrecht, het ambtenarenrecht en het overheidsopdrachtenrecht. Hij is auteur van verschillende bijdragen in juridische boeken en tijdschriften, sprak al op verschillende studiedagen, en was ook deeltijds assistent Bestuursrecht aan de KU Leuven.

Vennoot Thomas Eyskens ziet in de bevordering van Sebastiaan het resultaat van de kantoorpolitiek om te investeren in de opleiding van medewerkers : “Sebastiaan is het voorbeeld van hoe een beloftevol jong advocaat is geëvolueerd naar een hooggekwalificeerd specialist met ruime ervaring in het publiekrecht, met oog voor een perfecte dossierorganisatie en goede feeling van wat echt van belang is voor de cliënt. Door bijna tien jaar lang mee te draaien, kent hij het kantoor en zijn cliënteel door en door, wat een vlotte integratie als vennoot enkel kan vergemakkelijken.”

Vennoten Nicolas Bonbled en Aurélien Vandeburie zijn eveneens verheugd over deze promotie, die “het talent, de expertise en de constante nauwgezetheid van Sebastiaan in zijn werk bevestigt“, evenals “zijn betrokkenheid in de door het kantoor behandelde zaken, zowel in het Nederlands als in het Frans“.

De benoeming gaat in vanaf 1 januari 2023.

PORTICO BENOEMT SEBASTIAAN DE MEUE TOT VENNOOT